fbpx
Τζιλ Δούκα ΜBA, MCC, Νικόλας Ουρανός PCC
Τζιλ Δούκα ΜBA, MCC
Νικόλας Ουρανός PCC
Οι συγγραφείς των 3 #1 bestseller
Οι συγγραφείς των 3
#1 bestseller
Αγάπη Τώρα, Ευ Ζην, Ξαφνικά Τώρα, ζευγάρι στη ζωή και διακεκριμένοι life coaches με παγκόσμια δράση είναι δίπλα σου με το νέο τους βιβλίο
Γυναίκα Τώρα
τα εργαλεία για να είσαι η καλύτερη εκδοχή του Εαυτού σου, ενώ όλοι ζητούν κάτι από εσένα

Αν η απάντηση είναι ναι, τότε βρίσκεσαι στον σωστό δρόμο!

Το βιβλίο ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΩΡΑ είναι ένα χρήσιμο εργαλείο αυτοβελτίωσης, ένας εύχρηστος όσο και πολύτιμος οδηγός για την προσωπική σου ευημερία. Αν θέλεις πραγματικά να δεις τη ζωή σου να αλλάζει προς το καλύτερο, το ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΩΡΑ είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσει την αποκαλυπτική βίβλο σου.

Σχετικά με το βιβλίο Γυναίκα Τώρα

Αν θέλεις την αλλαγή, δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Με αγάπη σε αυτό που κάνουν, η Τζιλ και ο Νικόλας θα σε καθοδηγήσουν με ενσυναίσθηση προς τον αυτοσεβασμό, την αφθονία και την ευημερία, αφήνοντας πίσω ό,τι σε πληγώνει. Θα αποκτήσεις αυτοπεποίθηση και μέσα από τις δικές σου δυνάμεις θα μεταμορφωθείς, αφού, όπως λέει ο Νικόλας, «Ο αυτοσεβασμός ξεκινάει με την πλήρη αποδοχή του σώματος, του μυαλού και της ψυχής σου».

Έχοντας περάσει και οι ίδιοι από πολλές δοκιμασίες στη ζωή τους, η Τζιλ και ο Νικόλας δηλώνουν για άλλη μία φορά το παρών, προσφέροντάς σου την ευκαιρία να ζήσεις τη ζωή που ονειρεύεσαι. 

Πάρε τώρα την απόφαση να αναλάβεις δράση, να βελτιώσεις την ποιότητα των σχέσεών σου, να ενδυναμώσεις την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή σου, θέτοντας όρια που περιχαρακώνουν την εσωτερική σου αρμονία και οδηγούν στη ζωή που ονειρεύεσαι.

Με δέσμευση, στοχοπροσήλωση και πάθος, επένδυσε στο μέλλον σου και γίνε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου!

Αγόρασε τώρα
Απέκτησε τη Συλλεκτική Έκδοση του Γυναίκα Τώρα με ιδιόχειρη υπογραφή από τους 3 φορές #1 bestselling συγγραφείς Τζιλ Δούκα MCC και Νικόλα Ουρανό PCC
Δωρεάν Μεταφορικά με ασφαλή παράδοση μέσω της ACS courier.
Τζιλ Δούκα
MBA, Master Certified Coach

Η Τζιλ Δούκα είναι Business & Leadership Coach, Master Certified Coach (MCC) και η μόνη Ελληνίδα bestselling συγγραφέας coach στο 4% των coaches παγκοσμίως διαπιστευμένη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Coaching (ICF).

Είναι επίσημο μέλος του Forbes Coaches Council, διαπιστευμένη mentor coach και βραβευμένη business mentor από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η Τζιλ είναι η Διευθύντρια Σπουδών στην Global Academy of Coaching, την μόνη σχολή coaching σε Ελλάδα και Κύπρο με αποκλειστικά αγγλόφωνο και ελληνόφωνο online πρόγραμμα σπουδών, διαπιστευμένο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Coaching (ICF).

Τα τελευταία χρόνια η Τζιλ έχει αναπτύξει έντονη συγγραφική δουλειά. Σαν αποτέλεσμα, και τα 3 της βιβλία ‘’Αγάπη Τώρα’’, ‘’Ευ Ζην Τώρα’’ και ‘’Ξαφνικά Τώρα’’ έχουν γίνει best sellers. Με εξαιρετικές εμφανίσεις σε διεθνή και ελληνοκυπριακά μέσα, η Τζιλ αρθρογραφεί επίσης σε γνωστά περιοδικά και εφημερίδες όπως στο Forbes, στο Times of india, Huffington Post, cozyvibe.gr, κα.

Έχει συνεργαστεί με εταιρείες όπως η Microsoft, η Τράπεζα Πειραιώς, η Τράπεζα Κύπρου, Mondeliz και Iberdrola κατά τη διάρκεια της καριέρας της.

Είναι παντρεμένη με τον Νικόλα Ουρανό και, μαζί με τις δύο κόρες τους Μαριλένα και Joy και την Luna το ακούραστο bichon frise, ζουν και εργάζονται ανά τον κόσμο.

Νικόλας Ουρανός
Professional Certified Coach

Ο Νικόλας Ουρανός είναι Life & Relationship Coach, #1 Best Selling Συγγραφέας, Professional Certified Coach (PCC) και καθηγητής της Global Academy of Coaching.

Αποφοίτησε από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, αλλά διάλεξε το μονοπάτι του life coaching, λαμβάνοντας το πτυχίο του από την Global Academy of Coaching.

Συνέχισε την επαγγελματική του εξέλιξη λαμβάνοντας πιστοποίηση από τον International Coach Federation(ICF), αποκτώντας τον τίτλο Professional Certified Coach (PCC)

Είναι πιστοποιημένος Μarriage Μentor από τον κλινικό ψυχολόγο Les Parrott και τη διακεκριμένη ειδικό γάμου και οικογένειας Leslie Parrott.

Ασχολείται έντονα με τη συγγραφή βιβλίων αυτοβελτίωσης, μερικά από τα οποία έχουν γίνει παγκόσμια best-sellers. Συγκεκριμένα είναι ο συγγραφέας των βραβευμένων βιβλίων «Αγάπη Τώρα», «Ευ Ζην Τώρα» και «Ξαφνικά Τώρα».

Ο Νικόλας αρθρογραφεί τακτικά και συμμετέχει σε συνέδρια και fora σε Ελλάδα, Κύπρο, Αμερική και Ασία μιλώντας για τα θέματα των σχέσεων, ενώ διαθέτει μια επιδραστική παρουσία στα ελληνικά και διεθνή ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα.

Είναι παντρεμένος με τη βραβευμένη MCC coach Τζιλ Δούκα και έχουν δύο υπέροχες κόρες αλλά και ένα ακούραστο Bichon Frise!