fbpx
WORKSHOP
ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΩΡΑ

Σε αυτό το διαδραστικό workshop θα διδαχθείς από τους 3 φορές #1 best sellers συγγραφείς Τζιλ Δούκα MCC & Νικόλα Ουρανό PCC

Το workshop είναι βασισμένο στο νέο βιβλίο Γυναίκα Τώρα, το 4ο κατά σειρά των καταξιωμένων life coaches με διεθνή παρουσία σε 3 ηπείρους και ζευγάρι στη ζωή.

WORKSHOP
ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΩΡΑ

Ζήσε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, ενώ όλοι ζητούν κάτι από εσένα

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ
από €30

(και δώρο το Γυναίκα Τώρα, αξίας 18 ευρώ)

Το workshop στην Αθήνα θα παρουσιάσει η Δημοσιογράφος, διευθύντρια του γυναικείου site www.lifesharing.gr
Χριστίνα Λαμπίρη

από €30

(και δώρο το Γυναίκα Τώρα, αξίας 18 ευρώ)

Το workshop στην Λεμεσό θα παρουσιάσει η
Δημοσιογράφος και Παρουσιάστρια

Αφροδίτη Γεωργίου

Οι θέσεις είναι πολύ περιορισμένες, γι’ αυτό μη χάνεις χρόνο, κάνε την κράτηση της θέσης σου σήμερα και δες τη ζωή σου να αλλάζει προς μια θετική ροπή.

Αγορά Εισιτηρίου την ημέρα του workshop: €30 

Σημείωση: Θα ακολουθηθούν όλα τα ορισμένα από την πολιτεία πρωτόκολλα για την Covid-19, με μειωμένη την πληρότητα της αίθουσας στο 80%. Workshop Αθήνας: Η είσοδος θα επιτρέπεται σε εμβολιασμένους κατά της Covid-19, με την επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή με πιστοποιητικό νόσησης εξαμήνου. Workshop Λεμεσού: Επιτρέπεται η είσοδος με επίδειξη safe pass ή με rapid test 72 ωρών.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ COACHES ΣΟΥ
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ
ΟΙ COACHES ΣΟΥ
Τζιλ Δούκα

Η Τζιλ Δούκα είναι η πρώτη Ελληνίδα Master Certified Coach από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Coaching (ICF), διάκριση που την κατατάσσει στο 4% των coaches παγκοσμίως, καθώς και συγγραφέας των 3 μπεστ σέλερ Αγάπη Τώρα, Ευ Ζην Τώρα και Ξαφνικά Τώρα. Ως διευθύντρια της Global Academy of Coaching, της πρώτης σχολής coaching με αγγλόφωνο και ελληνόφωνο online πρόγραμμα σπουδών πιστοποιημένο από τον ICF και βραβευμένη μέντορας επιχειρηματικότητας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι ακούραστη στο να δείχνει την αγάπη της στις γυναίκες και στη συνεχή τους εξέλιξη.

Με το βιβλίο ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΩΡΑ σκοπεύει να μεταδώσει όλες τις γνώσεις που έχει αποκτήσει μέσα από τις περισσότερες από 3.000 ώρες ατομικών συνεδριών coaching. Αρθρογραφεί στο FORBES Coaches Council, στο Huffington Post και σε διάφορα περιοδικά επιχειρηματικότητας και lifestyle. Συμπορεύεται στη ζωή αλλά και στο πάθος προς τη συνεχή βελτίωση με τον life & relationship coach Νικόλα Ουρανό, τις κόρες τους, Μαριλένα και Τζόι, και τη Λούνα, την υπέροχη σκυλίτσα τους.

Νικόλας Ουρανός

Ο Νικόλας Ουρανός πιστεύει στη δύναμη των γυναικών και στην πορεία του ως Professional Certified Coach πιστοποιημένος από τον ICF, εξειδικευμένος σε θέματα σχέσεων και γάμου, και Διευθυντής Σπουδών του Relationship Coaching της Global Academy of Coaching, έχει στόχο να υποστηρίξει τις γυναίκες στην αυτοβελτίωσή τους.

Συγγραφέας των μπεστ σέλερ βιβλίων Αγάπη Τώρα, Ευ Ζην Τώρα και Ξαφνικά Τώρα, είναι πάντα πρόθυμος να μοιραστεί τις γνώσεις του με ένα ευρύ κοινό μέσα από τα βιβλία, τη συχνή αρθρογραφία αλλά και τις TEDx ομιλίες του ανά τον κόσμο. Αλλάζοντας και εκείνος επαγγελματικό πεδίο από τον χώρο των επιχειρήσεων στον χώρο της προσωπικής ανάπτυξης, μπορεί και υποστηρίζει τη σταθερή μετάβαση μιας αλλαγής καριέρας βασισμένης στο όνειρο κάθε μαθήτριάς του.

Κοινός στόχος που μοιράζεται με την Τζιλ Δούκα τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική τους συμπόρευση είναι μέσα από τις διαφωνίες τους να γίνονται καλύτεροι ως άτομα αλλά και ως ομάδα.

Συχνές ερωτήσεις

Το workshop αναφέρεται σε γυναίκες που θέλουν να μάθουν περισότερο τον εαυτό τους και πως μπορούν να αισθάνονται ευτυχία και ευημερία ότι και αν συμβαίνει στη ζωή τους.

Σε περίπτωση lockdown, το workshop θα γίνει online την ίδια μέρα και ώρα και θα λάβεις ταχυδρομικά το βιβλίο με την ιδιόχειρη υπογραφή. Φυσικά θα ενημερωθεις σχετικά μέσω μαιλ.

Αν είσαι πρόθυμη να μάθεις και να ακούσεις, τότε ναί, το workshop Γυναίκα Τώρα είναι για εσένα.

Aγόρασε το
Γυναίκα Τώρα
Aγόρασε το Γυναίκα Τώρα
Απέκτησε τη Συλλεκτική Έκδοση του Γυναίκα Τώρα με ιδιόχειρη υπογραφή από τους 3 φορές #1 bestselling συγγραφείς Τζιλ Δούκα MCC και Νικόλα Ουρανό PCC
Απέκτησε τη Συλλεκτική Έκδοση του Γυναίκα Τώρα με ιδιόχειρη υπογραφή από τους
3 φορές #1 bestselling συγγραφείς Τζιλ Δούκα MCC και Νικόλα Ουρανό PCC
Δωρεάν Μεταφορικά με ασφαλή παράδοση μέσω της ACS courier.